Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ збили літак окупантів над Ірпінем
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ збили літак окупантів над Ірпінем

Захисники України дають відсіч ворогові

3 березня 2022, 10:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні Сили України повідомили про знищення повітряної техніки окупанта. Про це розповіли на офіційній сторінці Генерального штабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ збили літак окупантів над Ірпінем

ЗСУ

Генерал-лейтенант Валерій Залужний зазначив, що розрахунок комплексу ППО спрацював на відмінно.

"Щойно ми збили російський літак СУ-30 над Ірпенем", — повідомляють у Генштабі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що народні депутати України звернулися до ВООЗ та Червоного Хреста . Україна просить Червоний Хрест, Українську Медичну Асоціацію США, ВООЗ допомогти населенню.

Читайте також про те, що Рєзніков зізнався, що ще тиждень тому ні в РФ, ні на Заході не вірили , що Україна вистоє. Міністр оборони подякував усім за роботу та підтримку, а також зазначив, що віра миру у перемогу України постійно зростає.

Сайт "Коментарі" писав про те, що в Україні хочуть запровадити довічне за держзраду та диверсії. Правоохоронний комітет Верховної Ради підтримав законопроект №7116 "Ні кроку назад!", яким запропонував посилити покарання за держзраду.

Також "Коментарі" повідомляли про те, яка ситуація зараз на ЧАЕС і що говорять у МАГАТЕ. Працівники, охоронці ЧАЕС та медики на станції в руках російських окупантів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини