Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ йдуть в контрнаступ на Херсонщині - розвідка Великої Британії
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ йдуть в контрнаступ на Херсонщині - розвідка Великої Британії

Наразі бої тривають на території Луганської, Харківської, Херсонської, Донецької та півдні Запорізької областей

13 квітня 2022, 14:00 comments15659
Поділіться публікацією:

Збройні сили України пішли в контрнаступ у Херсонській області. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила розвідка Великої Британії на своїй сторінці у Твіттері.

ЗСУ йдуть в контрнаступ на Херсонщині - розвідка Великої Британії

ЗСУ - фото з відкритих джерел

Згідно з інформацією британської розвідки, російські війська поки що тримають під контролем частину території України, однак українська армія вже пішла в контрнаступ у напрямку Херсонщини, яка зараз знаходиться в тимчасовій окупації.

Також розвідка Великої Британії повідомляє, що наразі тривають бої на території Луганської, Харківської, Херсонської, Донецької та півдні Запорізької областей.

Як повідомляли раніше "Коментарі", в ОП спрогнозували подальшу долю Медведчука — "вистачить йому пожиттєво". Радник голови Офісу президента Олексій Арестович зазначив, що після рішення суду щодо затриманого нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука його долю буде вирішувати президент України Володимир Зеленський. Також радник голови ОП додав, що спочатку Медведчук має дати показання, які допоможуть Україні дізнатися, як росія готувала війну. І після цього можливо буде суд.

Також "Коментарі" писали, що нардеп розповів, чому ЄС має бути зацікавлений в наданні зброї Україні. Світ зіткнеться з голодом, Європа з тисячами біженців з Азії та Африки.

Читайте на порталі "Коментарі": перешкод більше немає: Німеччина готова постачати Україні важке озброєння. Правляча коаліція у Німеччині погодила всі моменти щодо постачання Україні важких озброєнь. Постачання Берліна важкого озброєння в Україну відбуватимуться дуже швидко. Усі партнери з коаліції у Німеччині змогли дійти такого рішення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Андрей

13 квітня 2022, 16:31

Что за делитанство...?Карта военной ситуации от 2 апреля.

Журнашл@хи

13 квітня 2022, 16:02

Издание ваше ублюдочное кликбейтит новость на основе твита двухнедельной давности. Когда вы уже прогорите, твари.


Новини