Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ відновили контроль над кількома населеними пунктами
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ відновили контроль над кількома населеними пунктами

Ворог проводив наступ у напрямку населеного пункту Нова Дмитрівка (Харківська область), проте успіху не мав

6 травня 2022, 18:57
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові відновили контроль над кількома населеними пунктами. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ відновили контроль над кількома населеними пунктами

ЗСУ

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію у Харківській області станом на 18:00, 6 травня.

"Противник блокує окремі віддалені населені пункти Харківської області, проводить систематичні обстріли високої інтенсивності, у тому числі із застосуванням реактивних систем залпового вогню, по районах зосередження наших військ. Також ворог вів наступ у напрямку населеного пункту Нова Дмитрівка, успіху не мав", — Генштаб ЗСУ.

Також наші військові повідомляють, що внаслідок наступу підрозділів Сил оборони України відновлено контроль над населеними пунктами Олександрівка, Федорівка, Українка, Шестаково, Перемога та частиною села Черкаські Тишки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Путін вибачився перед прем'єром Ізраїлю через скандал, до якого потрапив Лавров. Телефонна розмова російського диктатора та глави ізраїльського уряду сталася на тлі дипломатичного скандалу.

Читайте також про те, що план відновлення України: як відновлюватимуть зруйновані міста . За словами Шмигаля, в Україні реалізуватимуть сучасні архітектурні рішення.

Сайт "Коментарі" писав про те, що у США ставки на іпотеку злетіли до 13-річного максимуму. Експерти з нерухомості вважають, що зростання цін на житло та ставки з іпотеки продовжаться.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що дефіцит пального в Україні : ситуація зміниться, але ціни "злетять". Влада працює над вирішенням цього питання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини