Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ успішно атакували окупантів на Донбасі - "ворог накивав п’ятами"
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ успішно атакували окупантів на Донбасі - "ворог накивав п’ятами"

Українські бійці відкинули ворога від міста Кремінна

7 квітня 2022, 12:43
Поділіться публікацією:

128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада успішно атакувала російських окупантів на Луганщині. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробило міністерство оборони України у Телеграмі. 

ЗСУ успішно атакували окупантів на Донбасі - "ворог накивав п’ятами"

ЗСУ - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що українські військові відкинули загарбників на 6-10 кілометрів від міста Кремінна.

"Російських загарбників на Луганщині "кусаємо" і "б‘ємо", нехай "валять звідси подалі". Заляканий і деморалізований ворог накивавши п'ятами, залишивши на українській землі свою техніку і зброю. Нехай радіють ті, кому вдалося втекти! На українській землі рашистів чекає лише смерть", — йдеться в дописі Міністерства оборони України в Телеграмі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", в МЗС України відреагували на заяви угорських чиновників. Речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко висловив позицію України щодо заяв представників влади Угорщини про готовність платити росії за газ у її національній валюті, неприєднання до санкцій проти країни-агресора.

Також "Коментарі" писали, що в Білому домі назвали мету Путіна після виведення військ із північної частини України. У Білому домі вважають, що виведення російських військ із північної частини України – це не акт доброї волі агресора, який свідчить про те, що плани Кремля змінилися. Руйнування та ослаблення України – первісний план Росії, який вона налаштована реалізувати і зараз.

Читайте на порталі "Коментарі": в НАТО розглядають питання постачання важкої зброї Україні. Ключовим питанням на зустрічі міністрів закордонних справ країн НАТО стануть подальші поставки озброєння Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини