Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ розбили величезну колону окупантів біля Ізюма (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ розбили величезну колону окупантів біля Ізюма (ВІДЕО)

У Вільхівці ЗСУ повністю завершили зачистку території

10 квітня 2022, 15:30 comments1219
Поділіться публікацією:

Уночі Збройні сили України знищили велику колону техніки російських окупантів та живої сили, які прямували в бік Ізюма. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

ЗСУ розбили величезну колону окупантів біля Ізюма (ВІДЕО)

Знищена російська техніка - фото з відкритих джерел

"Сьогодні вночі чергові успіхи здобули наші військові ЗСУ — знищена велика колона ворожої техніки та живої сили, які прямували в сторону Ізюма", — зазначив Олег Синєгубов.

Синєгубов також наголосив, що у Вільхівці ЗСУ повністю завершили зачистку територій. Зокрема було виявлено яму з трупами російських солдатів.

"Це приклад того, як ці нелюди вчиняють навіть зі "своїми", — повідомив голова Харківської ОВА.

Синєгубов також зазначив, що із Лозової наразі триває евакуація. Звідти вже виїхало близько 20 тисяч людей.

"Посилюємо доставку гуманітарної допомоги до територіальних громад. Обласний логістичний штаб продовжує отримувати найнеобхідніше: продукти харчування, засоби гігієни та ін. Усіх волонтерів, хто має змогу допомагати, прошу звертатися до органів місцевого самоврядування та РДА", — заявив Синєгубов.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський пояснив, навіщо Україні потрібні переговори з Росією — "лише Путін може зупинити війну". Президент України Володимир Зеленський повідомив, що Україна не має іншого вибору, окрім як сісти за стіл переговорів із російським головою Путіним, адже тільки він може зупинити війну.

Читайте на порталі "Коментарі": в ОП пояснили, чому найближчі два тижні визначать перебіг війни. На Банковій попереджають, що окупанти намагатимуться захопити Донбас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини