Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ провели успішну операцію в Чорноморській зоні: ворогу завдано втрат
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ провели успішну операцію в Чорноморській зоні: ворогу завдано втрат

На острові Зміїний знищено пункт управління російської армії

27 квітня 2022, 08:26 comments5125
Поділіться публікацією:

Збройні сили України успішно атакували позиції окупантів на острові Зміїний, біля якого затонув крейсер "Москва" — один із чотирьох флагманів в російському флоті. Про це повідомляють на сторінці Оперативного командування "Південь".

ЗСУ провели успішну операцію в Чорноморській зоні: ворогу завдано втрат

Острів Змііний, фото Вікіпедія

Українські військові обстріляли ворожі позиції на острові Зміїному, влучили в пункт управління, а також знищили зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10". Наразі поки невідомо скільки там знищено живої сили.

Протягом доби також на південному фронті вбито 16 окупантів, знищено один танк та чотири автомобілі, з них два броньовані. Тривали бої в Миколаївській області в районі селищ Таврійське й Нова Зоря, однак там ЗСУ відбили атаки та завдали окупантам втрат, останні відступили. ЗСУ веде бойові дії на зайнятих рубежах.

У Херсонській області окупанти проводять агітацію, намагаються роздавати "гуманітарку" та призначають колаборантів "керівниками" регіону та представникам окупаційної влади. Однак херсонці виступають проти референдумів та збираються на проукраїнські мітинги, організовуються та допомагають один одному.

Агресор розхитує ситуацію в Придністров'ї через дезінформацію, фейки та імітації терористичних актів. Повідомляється, що військові угрупування Придністров'я приведені в бойову готовність.

Як повідомляють в прес-службі УЗ, 27 квітня о 6:45 окупанти здійснили повторний ракетний обстріл моста через Дністровський лиман на Одещині. Постраждалих серед залізничників немає. Ступінь ураженості інфраструктури буде визначено пізніше.

Як повідомляв портал "Коментарі", 26 квітня окупанти здійснили ракетний удар по Одеській області, поціливши в міст через Білгород-Дністровський лиман. За даними голови АТ "Укрзалізниці" Олександра Камишина, окупанти здійснили ракетний удар по залізничному мосту в Одеській області. Міст мав полоси для руху автомобілів та колії для поїздів. Наразі рух по мосту триває через одну полосу, тривають ремонтні роботи на коліях.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валентин

29 квітня 2022, 08:06

Євген, в дупу себе попади, крымский мост они собрались обстрелять))))

Євген

27 квітня 2022, 12:49

Чудово! Наступного разу бажано попасти у кримський міст!


Новини