Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ показали, як знищують колону військової техніки окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ показали, як знищують колону військової техніки окупантів (ВІДЕО)

Українські захисники дають гідну відсіч ворогові

16 березня 2022, 10:13
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

ЗСУ показали, як знищують колону військової техніки окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Збройні сили України показали як наші військові знищують техніку противника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Повідомляється, що на Київщині наші війська обстріляли ворожу колону техніки.

"Київщина. Чергова колона техніки російських окупантів поспішає за своїм кораблем", — пишуть у Генштабі ЗСУ.

До опублікованої посади також було прикріплене відео, яке демонструє вищезазначене.

Нагадаємо раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Зеленський розповів, на що підуть 300 млрд доларів РФ, зарезервованих для України . Щодо цього майна будуть випущені так звані боргові зобов'язання, бонди. Після запровадження безпрецедентних санкцій проти РФ ці кошти надходитимуть до українського бюджету. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Ірина Верещук розповіла про поточну ситуацію в Маріуполі та кількість евакуйованих. З міста виїхало 20 тисяч громадян на приватному транспорті, автобуси та гуманітарна допомога не можуть дістатися міста. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що російським компаніям Агентство з авіаційної безпеки ЄС не видаватиме ліцензії. Ліцензії на польоти та літаки компаніям та підприємствам агресора скасовано. Читайте докладно про це у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що на Сумщині під час евакуації людей окупанти зупинили колону , виставивши людям свої вимоги. Окрема ситуація склалася з Тростянецькою колоною. Докладніше про це читайте на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини