ЗСУ одним ударом знищили кілька генералів армії РФ - ГУР МО

Два генерали армії РФ убиті і ще один у критичному стані

Збройні сили України продовжують героїчно захищати нашу землю від агресора. Про це повідомляє офіційна сторінка Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Як стало відомо, наші воїни 22 квітня завдали удару по передовому пункту управління 49 загальновійськової армії російських окупаційних військ, який був розміщений у Херсонській області.

"Всупереч бойовим установкам та здоровому глузду він був розміщений на незначному віддаленні від лінії бойового зіткнення", - зазначає ГУР МО України.

За даними наших розвідників, внаслідок удару ППУ 49А було знищено. Двоє генералів армії РФ, які перебували в ньому, загинули і ще один був тяжко поранений і перебуває в критичному стані.

Наразі персональні дані загиблих уточнюються.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що битва за Донбас : окупанти закінчують перегрупування військ і готуються до масштабного наступу. Російські війська за всіма напрямками намагаються визначити найуразливіші місця ЗСУ.

Читайте також, що в США озвучили прогноз війни в Україні найближчим часом. Уряд Росії не може стримати розширення НАТО, а також порушити співпрацю України та Заходу у військовому секторі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що розвідка Британії заявила про успішні контратаки ЗСУ та невдачі російських військ: подробиці. Незважаючи на збільшену активність, російські війська за останні 24 години не досягли значних успіхів.

Читайте також про те, що окупанти, які звершували звірства в Бучі, вже зазнали втрат : у Генштабі розповіли про ситуацію на фронті. Лише на територіях Донецької та Луганської областей минулої доби українські військові відбили вісім атак ворога.