Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ ліквідували заступника командувача Чорноморського флоту
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ ліквідували заступника командувача Чорноморського флоту

Українська армія ліквідувала капітана 1 рангу Палія

20 березня 2022, 10:50
Поділіться публікацією:

Збройні сили Украхни ліквідували заступника командувача Чорноморського флоту Росії з військово-політичної роботи Андрія Палія. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву опублікували Сухопутні війська ЗС України на сторінці у Фейсбуці.

ЗСУ ліквідували заступника командувача Чорноморського флоту

ЗСУ - фото з відкритих джерел

"ЗСУ ліквідували заступника командувача Чорноморського флоту рф з військово-політичної роботи, капітана 1 рангу Андрія Палія. Доброго ранку, ми з України!", — йдеться в повідомленні Сухопутних військ Збройних сил України. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", Головнокомандувач ЗСУ звернувся із закликом до політиків не заважати військовим робити свою роботу. Валерій Залужний закликав політиків, які перебувають у тилових містах, не принижувати наших захисників своїми "експертними оцінками". Валерій Залужний зазначив, що своїми заявами про те, що йде підготовка до здачі країни та про те, що ворог без опору окупував той чи інший пункт політики, які сидять у глибокому тилу, лише принижують наших воїнів.

Також "Коментарі" писали, що американський професор Карбер заявив, що треті країни мають допомогти Україні у війні з Росією, надавши різні типи озброєння. Карбер зазначив, що в ході повномасштабного російського вторгнення вирішення питання озброєння України повинно здійснюватися через надання радянських типів авіаційних систем та систем протиповітряної оборони третіми країнами, які в подальшому будуть замінені на нові зразки зі Сполучених Штатів.

Читайте на порталі "Коментарі": російська техніка тепер без деталей BOSCH: Кулеба розповів, як вдалося дотиснути німців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Стасенька Пухнастая

20 березня 2022, 11:11

Я не думаю, что целью этих экспертных оценок является желание кого-то унизить. Просто у нас всех болит душа за Мариуполь, Харьков, Херсон и другие города, находящиеся сейчас в очень тяжелом положении, а отсутствие положительных подвижек в этом аспекте и порождает всякие глупые мысли. Надеюсь со временем, все наладится, и мы выбьем противника за пределы Кубани и Ставрополья, не говоря уж про Севастополь, Воронеж, Луганск, Донецк и другие Украинские города.


Новини