Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ ліквідували командира полку армії окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ ліквідували командира полку армії окупантів

ЗСУ продовжують знищувати окупантів

18 березня 2022, 10:45 comments1045
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українські захисники повідомляють про знищення високопоставленої військової армії РФ. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сухопутних військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ ліквідували командира полку армії окупантів

ЗСУ

Як стало відомо, на українській землі було знищено полковника окупантів.

"Наші воїни ліквідували командира 331 гвардійського парашутно-десантного полку Росії полковника Сергія Сухарєва", — повідомляють у Сухопутних військах ЗСУ.

ЗСУ ліквідували командира полку армії окупантів - фото 2

Фото: СВ ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про хакерську атаку на сайти новин України. У Службі безпеки України розповіли подробиці про інцидент. Повідомляється, що наразі СБУ вже ідентифікувала зловмисників. Правоохоронці наголосили, що хакери були слабо підготовлені. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що в РНБО розповіли, хто на Заході продовжує спонсорувати війну РФ. На гроші, які у вигляді податків сплачують французькі компанії до бюджету Росії, купується зброя, наголосив секретар РНБО Данилов. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що українців можуть звільнити за неявку на роботу через війну. У Центрі протидії дезінформації РНБО розповіли, чи можуть українців звільнити через неявку на роботу у такий складний час. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що загинув артист балету Національної опери України Артем Дацишин. 26 лютого артиста обстріляли російські військові. Попрощатись з покійним митцем можна буде 18 березня об 11 годині ранку. Докладніше про це читайте на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини