Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ ліквідували групу російських окупантів - "українське сафарі триває" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ ліквідували групу російських окупантів - "українське сафарі триває" (ФОТО)

ЗСУ знищили російських окупантів

25 квітня 2022, 16:35 comments1409
Поділіться публікацією:

Військові Збройних сил України ліквідували чергову групу російських загарбників. Українські захисники опублікували фото ліквідованих окупантів. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву опублікував СтратКом ЗСУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

ЗСУ ліквідували групу російських окупантів - "українське сафарі триває" (ФОТО)

Знищена техніка окупантів - фото з відкритих джерел

У повідомленні СтратКому ЗСУ зазначається, що загарбників вдалося знищити завдяки зусиллям бійців 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.

""Українське сафарі 2.0" триває. Цього разу молодиків видала їхня окупантська (свинособача) зовнішність. Загрозу вони вже не становлять", — пише СтратКом Збройних сил України у Фейсбуці.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Bellingcat назвали ключову мету Путіна в Україні до 9 травня. У разі невдачі агресор може вдатися до терористичних заходів, прогнозує експерт. Керівник проекту розслідувань зазначив, що військово-політичному керівництву РФ все складніше і складніше приховати паніку. Є невизначене бажання продати росіянам бодай якусь "перемогу" до 9 травня. За словами журналіста-розслідувача, щодня без перемог викликає у росіян дедалі більше запитань.

Також "Коментарі" писали, що окупанти завдали ракетних ударів в чотирьох областях: що відомо. За добу окупанти знову випустили ракети по українських містах — заводах, залізниці та іншій інфраструктурі. В ніч на 25 квітня були ракетні удари у Вінницькій, Полтавській, Львівській та Рівненській областях.

Читайте на порталі "Коментарі": Брянськ на кордоні з Україною: горить нафтобаза та нафтопровід Дружба. Жителі міста почали ділитися думками у соцмережах щодо того, що сталося. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини