Головна Новини Оборона 2022 "Знищено значний запас боєприпасів": ЗСУ завдали удару по ворожим складам в Ізюмі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Знищено значний запас боєприпасів": ЗСУ завдали удару по ворожим складам в Ізюмі

Основні зусилля окупанти зосередили на Донецькому напрямі

16 травня 2022, 19:06
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України опублікували оперативну інформацію щодо російського вторгнення станом на вечір 16 травня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ.

"Знищено значний запас боєприпасів": ЗСУ завдали удару по ворожим складам в Ізюмі

ЗСУ

Противник продовжує ведення наступальних дій у Східній операційній зоні. За інформацією Генштабу, основні зусилля окупанти зосередили у Донецькому напрямку.

На Слобожанському напрямку ворог намагається стримувати наступ Сил оборони на північ від міста Харків та запобігти їх виходу на Державний кордон України. Противник веде підготовку до наступальних дій силами підрозділів, зосереджених у районі Ізюму.

"Внаслідок вогневої поразки Силами оборони ворожих складів, що розміщувалися у місті Ізюм, знищено значний запас боєприпасів", — повідомляє Генштаб ЗСУ.

Також Сили оборони України зазнали вогневої поразки польового складу боєприпасів противника в районі населеного пункту Давидів Брод (Херсонська область).

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Клопотенко провів у Люксембурзі та Кельні звані вечері української кухні. Кошти від цих гастрономічних заходів підуть на закупівлю продуктів для українців, які перебувають у зонах гуманітарної катастрофи.

Читайте також про те, що ліс, усіяний "градами" : скільки боєприпасів знайшли та знищили сапери у Київській області. Сапери виявили та знищили понад 5 тисяч боєприпасів у Київській області.

Сайт "Коментарі" писав про те, що дружину загиблого бійця полку "Азов" зустріли з пологового будинку його побратими (ФОТО). Новонародженого хлопчика назвали Іллею, саме так хотів чоловік Тетяни.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Росія використовує у своїй пропаганді експерта , якого заарештовували за педофілію. "Військовий аналітик" Росії Скотт Ріттер мав проблеми із законом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини