Головна Новини Оборона 2022 Знищені три САУ: бійці ЗСУ завдали артилерійського удару по позиціях супротивника (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Знищені три САУ: бійці ЗСУ завдали артилерійського удару по позиціях супротивника (ВІДЕО)

Українські воїни дають гідну відсіч ворогові

5 травня 2022, 18:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни завдали потужного удару по позиції ворожої артилерії. Про це повідомляється на сторінці 59 окрема мотопіхотна бригада імені Якова Гандзюка в соціально-мережі Facebook.

Знищені три САУ: бійці ЗСУ завдали артилерійського удару по позиціях супротивника (ВІДЕО)

ЗСУ

Захисники України накрили вогнем артилерії одразу кілька САУ супротивника.

Ловіть чергову серію блокбастера " Орки, welcome to Hell". Спойлер: арта ВСУ проти арти Мордора, добро перемогло, знищивши три САУрони. Автори сценарію, режисери, оператори – бійці 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. – пишуть наші воїни.

На підтвердження своїх слів бійці ЗСУ опублікували відео своєї майстерні бойової роботи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що   фіндопомога від країн ЄС : Румунія виділить 70 млн євро для підтримки української економіки. Гроші підуть на підтримку українців, які постраждали від російської агресії. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що це 9 травня для Молдови стане дуже важким : розвідці стали відомі плани Кремля. За даними українських контррозвідників, РФ планує здійснити висадку повітряного десанту у Придністров'ї. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що російські окупанти планують заблокувати доступ до соціальних мереж у Херсонській області. Окупанти хочуть заблокувати місцевим жителям доступ до соціальних мереж. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що затримання Шарія : нардеп розповів, коли проросійський блогер опиниться в Україні. Адвокати Шарія заперечуватимуть усі дії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини