Головна Новини Оборона 2022 Знищено БМП та живу силу окупантів: захисники Маріуполя зупинили наступ ворога на одній із вулиць
commentss НОВИНИ Всі новини

Знищено БМП та живу силу окупантів: захисники Маріуполя зупинили наступ ворога на одній із вулиць

Вірте у своїх захисників!

22 березня 2022, 13:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові продовжують боротися за місто Маріуполь. Про це повідомляє Держприкордонслужба України у своєму офіційному Telegram-каналі.

Знищено БМП та живу силу окупантів: захисники Маріуполя зупинили наступ ворога на одній із вулиць

Армія РФ

Як стало відомо, наші прикордонники зупинили наступ окупантів на одній із вулиць Маріуполя.

"Українські воїни знищили БМП та 10 орків, тим самим змусивши ворога відступити.", — повідомляють у ДПСУ.

Крім того, було знешкоджено розвідника з тимчасово окупованих територій України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що втрати РФ у війні приховувати все складніше: коли пропаганда дасть збій і прийде прозріння. Російська пропагандистська машина, як і раніше, сильна — очі росіянам можуть відкрити втрати в війні проти України, що виросли в рази. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що Кремль відреагував на слова Зеленського про референдум з компромісів. У Росії відповіли на слова Зеленського щодо проведення референдуму в Україні. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що може різко змінитися хід російсько-української війни : про "чорні лебеді" і не тільки. Експерти пояснили, як швидко впаде в росії путінський режим і що цьому сприятиме. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Рєзніков звернувся до жителів ОРДЛО , розповівши, для чого їх мобілізують до російської армії. Міністр оборони попередив, що незабаром кількість убитих піде на тисячі, закликавши мешканців Донбасу зберегти життя. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DPSUkr/2086
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини