Головна Новини Оборона 2022 Житомирщину окупанти вперше обстріляли з "Градів": є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Житомирщину окупанти вперше обстріляли з "Градів": є загиблі

Голова Житомирської ОВА повідомив, що Житомирська область була обстріляна з "Градів"

21 березня 2022, 13:43
Поділіться публікацією:

Житомирську область уперше обстріляли з "Градів". Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив під час щоденного брифінгу голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко. 

Житомирщину окупанти вперше обстріляли з "Градів": є загиблі

Залишки ракет після ракетного обстрілу Житомирщини - Нацполіція Житомирщини

За словами Віталія Бунечка, під обстріли російських окупантів знову потрапила  Народицька територіальна громада.

"Сьогодні понеділок, 21 березня. Двадцять шостий день війни. Нічого нового не повідомлю. Перманентні обстріли Народицької територіальної громади. Вчора (20 березня – ред.) ворог, напевно, вперше застосував за попередніми даними, "Гради". Було випущено по Народицькій територіальній громаді – по населеному пункту Селець. Загинули три військовослужбовці, одна цивільна особа. Стріляють на півночі області. Ми й далі продовжуємо укріплювати рубежі", – зазначив Віталій Бунечко під час брифінгу.

Ранок 21 березня теж почався в Житомирській області з повітрянх тривог.

Як повідомляли раніше "Коментарі", "Юнармію" з окупованого Криму можуть кинути на поле бою. У тимчасово окупованому Криму школярів залучають до "Юнармії" їх можуть використати у війні росії проти України. Для поповнення лав окупаційної армії розглядаються можливості залучення неповнолітніх з тимчасово окупованих територій та з росії до війни проти України.

Також "Коментарі" писали, що у міноборони Великобританії розповіли про головну мету російських окупантів в Україні. У міноборони Британії фіксують, що бої продовжуються на північ від Києва, хоча війська країни-агресора, що наступали на місто з північного сходу, зупинилися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини