Головна Новини Оборона 2022 Зеленський розповів, чому ЗСУ не можуть деблокувати Маріуполь
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, чому ЗСУ не можуть деблокувати Маріуполь

Збройні сили Україні не можуть деблокувати Маріуполь без необхідного озброєння

12 квітня 2022, 12:58 comments5547
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що ЗСУ були б здатні деблокувати Маріуполь, якби мали необхідне озброєння, зокрема літаки й бронетехніку, але наразі вони не можуть цього отримати. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Зеленський зробив під час свого відеозвернення.

Зеленський розповів, чому ЗСУ не можуть деблокувати Маріуполь

Президент України Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"На жаль, ми не отримуємо стільки, скільки необхідно, щоб швидше закінчити цю війну, щоб повністю знищити ворога на нашій землі і щоб виконати ті завдання, які для кожної нашої людини є очевидними. Зокрема, щоб деблокувати Маріуполь.Якби ми отримали літаки й достатню кількість важкої бронетехніки, необхідну артилерію, ми б могли це зробити. Але... Все ще доводиться про це домовлятися. Все ще доводиться переконувати. Все ще доводиться витискати необхідні рішення", — зазначив Зеленський під час відеозвернення.

Зеленський наголосив, що Україна все ще залежить від партнерів у питаннях зброї. Зеленський впевнений, що Україна отримає все необхідне озброєння, однак наразі втрачається дорогоцінний час і життя українських громадян. І ці життя на відповідальності тих, хто тримає на складах зброю, необхідну для боротьби Україні. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Британії попередили Путіна про можливі відповіді у разі підтвердження хіматаки РФ. Повідомлення про можливе застосування Росією хімічної зброї у блокадному Маріуполі викликали резонанс у світі. З'явилася реакція і Великобританії.

Також "Коментарі" писали, що ФК "Шахтар" зібрав понад три мільйони гривень для армії та постраждалих дітей. Зібрані кошти з благодійних матчів спрямовуються на потреби армії та гуманітарні питання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/6233
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Лидия Мазини.

12 квітня 2022, 12:30

Шановний Головнокомандуючий! Навіщо ж було посилати Азов" і морпехів в місто, яке ви не намагалися, навіть, відстоювати? 21 вік-комерційний. Обладнання для віськових треба було поинати закуповувати вчасно,Для цього не треба було одягати в ковдри діт.сади та школи, стелити шляхи. ГОТУВАТИСЯ до вїйни треба було васно, коли весь світ в один голос вигукував " ВІЙНА!" ви запрошували нас на шашлики! Смерть нашіх воїнів -це ваша безглузда політика. І мости Чонгара-теж. У мене син на фронті! Заперечте мої слова!

Валентина

12 квітня 2022, 12:07

Это всё понятно, горько и печально!Не дай Бог, придётся такое говорить и другим городам!Тогда Что это всё означает??

Бубочка чмо

12 квітня 2022, 12:06

Воно і понятно: все на «велике крадівництво» пішло


Новини