Головна Новини Оборона 2022 Зеленський повідомив умову, за якої російські окупанти зможуть взяти Київ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський повідомив умову, за якої російські окупанти зможуть взяти Київ

Зеленський сказав, що окупанти друзів серед українців уже не знайдуть

12 березня 2022, 18:18
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що російські окупанти зможуть взяти Київ, якшо зрівняють столицю із землею або знищать усіх українців, однак підтримки вони не отримають. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Зеленський зробив під час спілкування з іноземними ЗМІ 12 березня.

Зеленський повідомив умову, за якої російські окупанти зможуть взяти Київ

Президент України Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"Якщо будуть сотні тисяч людей або десятки тисяч військових, яких зараз мобілізує Росія, і вони всі прийдуть із сотнями або тисячами танків, вони зайдуть до Києва. Ми це розуміємо. Якщо вони робитимуть килимові бомбардування, і просто вирішать стерти історичну пам'ять всього цього регіону, історію Київської Русі, історію Європи, вони зайдуть до Києва. Якщо вони знищать усіх нас, вони зайдуть до Києва", — заявив Зеленський в інтерв'ю іноземним ЗМІ.

Зеленський також додав, що серед українців російські окупанти точно не знайдуть собі друзів.

"І тому якщо в цьому ціль, ну тоді нехай заходять. Але їм доведеться жити на цій землі самим, точно без нас. Друзів серед нас вони тут не знайдуть", — додав президент України під час спілкування з іноземними ЗМІ.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський вперше назвав втрати української армії. Володимир Зеленський повідомив під час спілкування з іноземними журналістами, що за час війни орієнтовно загинуло близько 1300 українських захисників. Йдеться про загиблих з 24 лютого, коли розпочалася війна. Верховний Головнокомандувач Збройних сил України 12 березня вперше заявив, скільки українських військових віддало життя у війні за нашу незалежність. Тобто на 17 день війни Росії проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини