Збройні сили України звільнили ще один населений пункт на Київщині

ЗСУ звільнили село в Київській області

Село Вишеград, що в Київській області, звільнене від українських окупантів завдяки зусиллям Збройних сил України. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив заступник начальник штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ Олександр Грузевич під час брифінгу в четвер, 31 березня.

За словами Грузевича, на багатьох напрямках Збройні сили України досягають значних успіхів, контратаки тривають. Начальник штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ повідомив "дуже і дуже гарні новини найближчим часом" стосовно ситуації в передмісті Києва.

"Найближчим часом, як я вже сказав, у нас будуть дуже-дуже гарні новини. Думаю, день-два, і ми бачитимемо чудову картину, і далі розвиватимемо свій успіх", - зазначив Грузевич.

Водночас Грузевич закликав українців "не розслаблятися", оскількі російські окупанти досі мають чимало сил, щоб завдати ударів у відповідь, зокрема це стосується й ракетних ударів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", українські прикордонники накрили вогнем піхотинців РФ, які намагалися атакувати позиції ЗСУ. Українські прикордонники прикрили своїх побратимів і знищили російських піхотинців, які хотіли раптово атакувати позиції ЗСУ біля Мар'янки, що на Донеччині. За час війни ворог атакував згаданий прикордонний пункт близько 40 разів — артилерією, мінометами, піхотою, танками і авіацією.

Також "Коментарі" писали, що Зеленський розповів, у чому є загроза для ЄС, якщо Україна програє Маріуполь. Президент закликав Європу об'єднатися, заради допомоги Україні та щоб відстояти головні європейські принципи.

Читайте на порталі "Коментарі": на Донбасі українські бійці накрили вогнем величезне скупчення техніки ворога і штаб кадирівців.