Головна Новини Оборона 2022 Завдали значних втрат ворогу: яка ситуація на південному фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Завдали значних втрат ворогу: яка ситуація на південному фронті

На півдні ЗСУ знищили ворожу техніку та склади

28 квітня 2022, 11:14 comments1436
Поділіться публікацією:

Протягом 27 квітня ЗСУ відбили атаки ворога та завдали йому ударів. Українські військові тримають зайняті рубежі в регіоні. Окупанти здійснили атаку біля Новогригорівки та дві — поблизу Олександрівки. Про це повідомляють на сторінці Оперативного угруповання "Південь".

Завдали значних втрат ворогу: яка ситуація на південному фронті

Фото Генеральний штаб ЗСУ

Крім того, ЗСУ зірвали плани окупантів здійснити наступальні дії в напрямку Миколаївки. За добу знищено 49 осіб живої сили, шість одиниць бронетехніки, три автівки, три одиниці ракетно-артилерійського та протиповітряного озброєння, тилову техніку. ЗСУ поцілили у склади боєприпасів росіян в районі Молодецького та Великої Олександрівки та підбили в районі Нововоронцовки БПЛА "Орлан-10".

Ворогу не вдається наступати в бік Миколаєва, українські військові тримають оборону. У окупованому Херсоні, на площі Свободи, зібралися на мітинг українці. Люди мітингували проти російської окупації та проведення "референдуму". Окупанти кидали у натовп світлошумові та газові гранати. В результаті інцидентів є поранені та затримані.

Окупаційна влада самопроголошеної ПМР мобілізує чоловіків та збільшує напруження на південно-західному кордоні України. Російська пропагандистська машина повідомляє фейки про можливий ракетний обстріл ПМР, загрозу теракту з боку України. На їх території проводяться інсценовані "теракти".

Як повідомляв портал "Коментарі", в невизнаній так званій "Придністровській молдавській республіці" збираються почати мобілізацію чоловіків до армії. Ще 21 квітня, до "терактів" на території ПМР місцеві адміністрації отримали листа від окупаційного режиму "Міністерства оборони ПМР".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини