Головна Новини Оборона 2022 Залишились лишень шматки залізяччя: ЗСУ показали "підсмажені" трофеї з Харківщини (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Залишились лишень шматки залізяччя: ЗСУ показали "підсмажені" трофеї з Харківщини (ВІДЕО)

Трофеї здобув 228-й харківський батальйон Сил територіальної оборони ЗСУ

25 травня 2022, 17:04
Поділіться публікацією:
ЗСУ продовжують знищувати російських окупантів. 228-й харківський батальйон Сил територіальної оборони ЗСУ показав здобуту та знищену трофейну техніку. Відповідне відео з'явилося на сторінці Територіальної оборони ЗСУ.
Українські захисники показали, що від ворожої техніки лишилася тільки купа брухту. На відео видно розбиті танки та іншу ворожу техніка, яка була знищена та спалена ЗСУ.
"Залишились лишень шматки залізяччя. Так буває з тими, хто лізе захоплювати чужу землю. 228-й харківський батальйон Сил територіальної оборони ЗСУ показав трофеї",- йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українські артилеристи продовжують знищувати окупантів. Захисники України дають гідну відсіч окупантам і продовжують знищувати їхню техніку та живу силу. Українські артилеристи вкотре продемонстрували свою майстерність та знищили техніку супротивника. Зазначається, що на опублікованому відео відображено результат взаємодії аеророзвідки 15 ГУ УВКР та Азова з артилеристами бригади.
Також "Коментарі" повідомляли про те, що захисники Запорізького краю знищили російські РЛС та станції РЕБ. Військовослужбовці Сил оборони на Запоріжжі продовжують давати гідну відсіч противнику. Про це повідомляє представник Сил оборони Запорізького краю полковник Руслан Ткачук. Так, за даними Ткачука, минулої доби (24 травня) нашим воїнам у Запорізькій області вдалося знищити:  16 осіб особового складу противника (ще 20 поранено);  два танки;  одну самохідну артилерійську установку;  п'ять броньованих бойових машин; три безпілотні літальні апарати "Орлан-10";  дві станції радіолокації.

 

Залишились лишень шматки залізяччя: ЗСУ показали "підсмажені" трофеї з Харківщини (ВІДЕО)

ЗСУ знищили техніку окупантів (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини