Головна Новини Оборона 2022 Захисники Запорізької області знищили техніку та живу силу окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники Запорізької області знищили техніку та живу силу окупантів

У Запорізькій області ворог продовжує зазнавати втрат у техніці та живій силі

30 березня 2022, 18:40
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Захисники Запорізької області продовжують стійко тримати оборону та знищувати окупантів. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі ЗОВА.

Захисники Запорізької області знищили техніку та живу силу окупантів

ЗСУ

Як повідомляють у військовій адміністрації, обстановка навколо Запоріжжя та області залишається напруженою, але контрольованою. Противник проводить спроби просування за напрямками населених пунктів Гуляйполе, Запоріжжя, Кам'янське, проте успіху не має.

Станом на вечір 29 березня 2022 року та ранок 30 березня 2022 року підрозділами Сил оборони Запорізького краю було знищено:

18 окупантів;

вісім поранено;

знищено один танк;

п'ять бронетранспортерів.

одна реактивна система залпового вогню "Град".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Офісі президента повідомили , чого не вистачає Україні для перемоги на Росією. Єрмак заявив, що Україні для перемоги не вистачає інтенсивного озброєння. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Росія перекинула в Україну частину військ з окупованих територій Грузії – Генштаб ЗСУ. Російські окупанти й надалі мають проблеми з комплектуванням підрозділів особовим складом. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що Арестович розповів, чому Путін більше не може розраховувати на білорусів у війні проти України. 60% військових Білорусі категорично проти воєнної "операції".

Також "Коментарі" поінформували про те, що "Буде перелом": нумеролог назвав дату закінчення війни в Україні . Нумеролог Владислав Грицай розповів, коли варто очікувати на закінчення військових дій в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини