Головна Новини Оборона 2022 Захисники України знищили російських мінометників під Сєверодонецьком (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники України знищили російських мінометників під Сєверодонецьком (ВІДЕО)

Внаслідок дій українських воїнів у ворога є загиблі

27 травня 2022, 13:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники України продовжують знищувати окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Захисники України знищили російських мінометників під Сєверодонецьком (ВІДЕО)

ЗСУ

Українські воїни знищили російських мінометників у Луганській області.

"Дякуючи воїнам Сил спеціальних операцій ЗС України знищено російських окупантів, які намагалися вести вогонь зі 120-мм міномета під Сєверодонецьком", — повідомляє Генштаб.

Наголошується, що противник облаштував свою позицію у дворі житлового будинку.

"Втім, це його не врятувало: за підтвердженими даними, внаслідок дій українських воїнів у ворога є вбиті. Після "прильотів" з нашого боку, "200-х" супротивника від вибуху накрило сміттям, що повністю відповідає змісту їхнього життя та смерті" , — пише Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Білорусь створює військове командування Південь на кордоні з Україною: що це означає, що задумав Лукашенко. Імовірність участі білоруської армії у війні проти України залишається високою.

Читайте також про те, що історія, як тяжко поранений боєць 4 дні пролежав один у лісопосадці і вижив: що його врятувало. Боєць наклав турнікет та зупинив кров, але від поранення ослаб і самостійно вийти до своїх позицій не зміг.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що   на Заході знову хочуть утихомирити Путіна : чому звучать такі заяви – чи правильно реагує Україна. Офіційний Київ уже дав зрозуміти, що миру з Росією за рахунок територіальних поступок не буде.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що візи для росіян : якою є ймовірність їх запровадження Україною – чому саме зараз порушено це питання. Про візовий режим із Росією говорили вже давно. Тепер від слів можуть перейти до реальних кроків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини