Головна Новини Оборона 2022 Захисники України подавили два командно-наглядові пункти БТГ противника на півдні нашої країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники України подавили два командно-наглядові пункти БТГ противника на півдні нашої країни

Окупанти підірвали мости через річку Інгулець

1 червня 2022, 11:18
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України продовжують знищувати живу силу та техніку окупантів на півдні нашої країни. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Захисники України подавили два командно-наглядові пункти БТГ противника на півдні нашої країни

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Ворог вишукує засоби та заходи щодо протидії контрнаступу українського війська. Окупанти підірвали мости через річку Інгулець у районі Давидова Брода та Великої Олександрівки.

На півночі Херсонщини ворожа ДРГ намагалася здійснити прорив у тил українських підрозділів. Проте, зустрівшись із відсічкою наших воїнів, ретирувалася на вихідні позиції.

Також ворог продовжує спроби повітряної розвідки за допомогою БПЛА. Влучним пострілом бійців зенітно-ракетного підрозділу було знищено черговий "Орлан-10".

Загалом протягом минулої доби (31 травня) нашим воїнам вдалося знищити:

• 70 окупантів;

• одну САУ;

• дві зенітні установки;

• дві гаубиці Мста-Б;

• чотири одиниці броньованої техніки;

• 5 одиниць автомобільної техніки.

Крім того, подавлено 2 командно-наглядові пункти батальйонних тактичних груп противника.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, скільки кримчан мобілізували для участі у війні проти України та які втрати серед них. Скільки кримчан загинуло та скільки перебуває у полоні з початку повномасштабної війни з РФ. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в Росії заговорили про підписання мирної угоди з Україною та припинення "громадянської війни". Спікер Радфеда Матвієнко заявила, що раніше "вже практично була підготовлена угода, яка влаштовувала Україну та Росію", коли Росія відвела війська від Києва та Харкова. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що українці, які виїхали до Болгарії, не хочуть виселятися з готелів : що сталося. Болгарія більше не пропонуватиме українським біженцям проживання у готелях першої лінії. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що   Зеленський відповів тим, хто намагається "підганяти" ЗСУ. ЗСУ героїчно захищають країну від окупантів. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини