Головна Новини Оборона 2022 Захисники Маріуполя знищили дві БМД окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники Маріуполя знищили дві БМД окупантів (ВІДЕО)

Українські воїни дають гідну відсіч противнику

25 березня 2022, 16:16
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Наші військові продовжують героїчно утримувати оборону Маріуполя. Бійці полку Азов показали, як знищують загарбників, що ховаються серед житлових будинків. Про це повідомляється в Telegram-каналі "Азов-Маріуполь".

Захисники Маріуполя знищили дві БМД окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Як стало відомо, сьогодні, 25 березня, захисники Маріуполя мінометним вогнем знищили дві одиниці ворожої військової техніки.

"Сьогодні вранці мінометний розрахунок полку Азов снайперськими влученнями знищив 2 БМД російських окупантів. Зазначимо, що незважаючи на те, що росіяни ховаються серед житлових будинків, бійці полку Азов прицільно знищують ворога, не руйнуючи цивільну інфраструктуру", — пише ".

На підтвердження своїм словам бійці Азова опублікували відео своєї майстерні роботи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про підсумки самітів НАТО, ЄС та G7: чому надія, як і раніше, лише на ЗСУ. Експерти сигналізують, що у війні з РФ значно більше на підтримку України чекала від НАТО, де продовжують побоюватися лобового зіткнення з Москвою.

Читайте також про те, що у Білому Домі заінтригували – обіцяють важливі заяви Байдена щодо України. Байден розповість про історичний контекст конфлікту в Україні та про те, як, на його думку, він розвиватиметься.

Сайт "Коментарі" повідомляв про інструкцію для українських біженців, які виїжджають до Румунії. Інструкція для біженців по порядку виїзду до Румунії.

Також "Коментарі" поінформували про те, що Генпрокурора та Мін'юст Канади просять дати оцінку державному тероризму РФ. Росії загрожує визнання держави-терориста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/polkazov
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини