Головна Новини Оборона 2022 Захисники Маріуполя знищили БТР та піхоту окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники Маріуполя знищили БТР та піхоту окупантів (ВІДЕО)

Артилеристи полку Азов знищили техніку ворога

25 березня 2022, 11:44 comments4282
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Бійці полку Азов дають гідну відсіч противнику, який намагається захопити Маріуполь. Наші артилеристи вкотре довели свою майстерність та розгромили техніку окупанта. Відео з місця подій було опубліковано у Telegram-каналі Азов Маріуполь.

Захисники Маріуполя знищили БТР та піхоту окупантів (ВІДЕО)

Армія РФ

Як повідомили наші захисники, артилеристи полку Азов знищили БТР разом із піхотою супротивника.

"Підсумок роботи артилеристів полку Азов. Знищений російський БТР разом із піхотою яскраво закінчує свій похід в Україну. Так буде з усіма окупантами, які прийшли на нашу землю", — повідомляє Азов Маріуполь.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що парламент спростив роботу місцевого самоврядування під час війни: що зміниться. Віталій Безгін розповів про законопроект №7153. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що українці розповіли про свої життєві плани після війни. Які плани озвучили громадяни щодо життя після перемоги? Читайте про це у нашій статті.

Читайте також, що В'ячеслав Медяник розповів про новий документ. Гуманітарна допомога Рада встановила кримінальну відповідальність за нецільове використання. В нашій країні буде встановлено кримінальну відповідальність щодо  нецільового використання гуманітарної допомоги на період запровадження воєнного стану. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що Збройні сили України знищили винищувач-бомбардувальник Су-34 окупантів. Повідомляється, що за 24 березня на Херківському напрямку наші захисники "приземлили" два літальні апарати окупантів. Ними стали БПЛА та вищевказаний винищувач. Читайте про це на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/s/polkazov
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вера

25 березня 2022, 12:09

Тримайся, Маріуполь! Господь : "Благослови наших захисників на перемогу. Пошли їм ангелів для охорони. АМІНЬ!"


Новини