Головна Новини Оборона 2022 Захисники Маріуполя знищили бронетехніку окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники Маріуполя знищили бронетехніку окупантів

Наші воїни продовжують стояти на захисті України

29 березня 2022, 11:42
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Бійці полку Азов, які разом із іншими захисниками Маріуполя продовжують героїчно утримувати оборону, повідомили про знищення ворожої техніки. Про це повідомляється в Telegram-каналі "Азов-Маріуполь".

Захисники Маріуполя знищили бронетехніку окупантів

ЗСУ

Як стало відомо, за 28 березня воїни Азова знищили кілька одиниць броньованої техніки окупантів.

"Сьогодні знищили 1 танк, 1 БТР та 1 БМП ворога. Також було підбито ще один танк московських окупантів. Боротьба триває. Маріуполь – це Україна!", — повідомляє "Азов-Маріуполь".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що з'явилося фото зруйнованої Миколаївської ОДА . Наслідки удару по Миколаївській ОДА – під завалами досі люди. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що НБУ відреагував на введення в обіг російського рубля на тимчасово захоплених територіях України. НБУ зазначає, що оборот рубля незаконний на окупованих територіях. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що зірковий Вілл Сміт може опинитися за ґратами . Інцидент із Віллом Смітом засудили до американської кіноакадемії. Актор ударив по обличчю свого колегу, за невдалий жарт про його дружину. За результатами розслідування Вілла Сміта можуть поставити перед сумним фактом – повідомивши того про те, що він не буде задіяний у заходах кіноакадемії. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформував про те, що у Британії визнали помилку , за яку сьогодні доводиться розплачуватися Україні. У Лондоні визнали, що непросте врегулювання 2014 року не змогло надати Україні тривалої безпеки. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/s/polkazov
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини