Головна Новини Оборона 2022 Захисники Маріуполя продовжують знищувати техніку окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники Маріуполя продовжують знищувати техніку окупантів

Українські воїни героїчно захищають місто від загарбників

21 квітня 2022, 11:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують героїчно захищати Маріуполь від агресора. Про це повідомляється в Telegram-каналі "Азов-Маріуполь".

Захисники Маріуполя продовжують знищувати техніку окупантів

Маріуполь (фото з відкритих джерел)

Бійці полку "Азов", незважаючи на надскладну ситуацію, продовжують знищувати техніку армії РФ. Так, повідомляється, що за останні дві доби (19-20 квітня) захисникам Маріуполя вдалося знищити:

• три танки;

• дві БМП;

• один БТР.

Захисники Маріуполя продовжують знищувати техніку окупантів - фото 2

Скріншот: "Азов-Маріуполь"

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що не варто в черзі : як оформити довідку переселенця через "Дію". Українцям розповіли, як можна через додаток "Дія" оформити довідку внутрішнього переселенця та отримати грошову компенсацію. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що у Бородянці під завалами знайшли тіла 41 загиблого. У селищі Бородянка Київської області рятувальники розібрали усі завали. Стало відомо, що знищено вісім житлових багатоповерхових будинків та близько півтисячі приватних будинків. Ще майже стільки ж будинків було частково пошкоджено. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що російські окупанти не дають мирним жителям покинути "Азовсталь" . Святослав "Калина" Паламар розповів, що російські окупанти не дозволяють мирним жителям покинути Маріуполь. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що   українську марку буде виставлено на аукціоні США: що відомо. Євгенія Кравчук розповіла про благодійний аукціон Ukraine Forward. Читайте про це на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/s/polkazov
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини