Головна Новини Оборона 2022 За дві доби українські воїни знищили 20 БПЛА супротивника (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

За дві доби українські воїни знищили 20 БПЛА супротивника (ФОТО)

Загальна вартість знищеної ворожої техніки становить близько двох мільйонів доларів.

3 травня 2022, 12:18
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Російська армія продовжує втрачати свої літальні апарати у війні проти України. Про це повідомив Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

За дві доби українські воїни знищили 20 БПЛА супротивника (ФОТО)

ЗСУ

Так, за даними Залужного, за останні дві доби нашим воїнам вдалося "приземлити" два десятки ворожих безпілотників.

" Злагоджена робота підрозділів радіоелектронної боротьби та протиповітряної оборони Сухопутних військ. На фото — уражені російські БПЛА Орлан та Тахіон на Східному напрямку та ZALA на Північному", — повідомляє Валерій Залужний.

Зазначається, що загальна вартість знищеної ворожої техніки становить близько двох мільйонів доларів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Путін готує оголошення війни та анексію: у чому небезпека – чому Київ від цього лише виграє. Щоб заповнити величезні втрати у війні проти України, Путін може піти на оголошення масової мобілізації в країні. Докладніше про це читтайе в нашій статті. 

Читайте також, що Угорщина знала про вторгнення путіна: Данилов розповів про плани країни. Олексій Данилов різко критикував позицію Угорщини. Докладно про це читатйе в нашому матеріалі. 

Сайт "Коментарі" писав про те, що відновлення звільнених територій на Чернігівщині відкрили рух на двох тимчасових переправах. Загалом на території Чернігівської області було зруйновано 680 км державних доріг та 22 мости.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що дорогі автомобілі та вілли: журналісти показали, як родина Кадирова відпочиває у Дубаї. Відпочинок родичів голови Чечні сплачують треті особи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини