Головна Новини Оборона 2022 За добу ЗСУ знищили десять літаків РФ (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

За добу ЗСУ знищили десять літаків РФ (ФОТО)

Українські військові дають гідну відсіч окупанту

11 березня 2022, 11:16 comments2188
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Упродовж 10 березня українські військові знищили 10 одиниць повітряної техніки окупантів. Про це повідомляється на сторінці Командування Повітряних Сил ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

За добу ЗСУ знищили десять літаків РФ (ФОТО)

Фото: Командування Повітряних Сил ЗСУ

За інформацією зенітних ракетних військ Повітряних Сил вражені чотири повітряні цілі – попередньо, три штурмовики Су-25 окупантів та Су-34, який після поразки не долетів до власного аеродрому та впав на території РФ.

Також за інформацією авіації Повітряних Сил теж уражено не менше чотирьох повітряних цілей, переважно літаки Су-25.

"Є хороша інформація і від підрозділів Сухопутних військ, підтверджена фотоматеріалами, які на різних напрямках збили два штурмовики Су-25 окупантів. Один з них був збитий — "Стінгер"", — Командування Повітряних Сил ЗСУ.

За добу ЗСУ знищили десять літаків РФ (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в РФ у нестямі від дозволу бажати смерті Путіну та російським солдатам у Facebook. Meta дозволила українцям гнівно висловлюватися лише про росіян, які беруть участь у загарбницькій війні проти України.

Читайте також про те, що у столиці Хорватії з неба впав невідомий об'єкт . Наразі про постраждалих чи жертв не повідомляється.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Байден пояснив , чому Путіну в Україні не бачити перемоги. Президент США Джо Байден висловив рішучість Сполучених Штатів продовжувати підтримку України у боротьбі проти російської агресії.

Сайт "Коментарі" писав про те, що НАЗК подякував міністру оборони Росії: відома причина. У НАЗК заявили, що Шойгу сприяв прискоренню ліквідації окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини