Головна Новини Оборона 2022 За добу ЗСУ знищили 12 повітряних цілей окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

За добу ЗСУ знищили 12 повітряних цілей окупантів

Військова авіація завдала потужних ударів під силу противника

26 березня 2022, 08:22 comments2190
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Захисники України продовжують стійко тримати оборону та знищувати живу силу та техніку противника. Про це повідомляють у Генеральному штабі Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

За добу ЗСУ знищили 12 повітряних цілей окупантів

ЗСУ

За даними наших військових, за минулу добу угруповання Повітряних Сил Збройних Сил України знищило 12 повітряних цілей супротивника, а саме:

• 3 БПЛА;

• 3 літаки;

• 1 вертоліт;

• 5 крилатих ракет.

Також повідомляється, що наша військова авіація завдала потужних ударів під силу противника.

"Ударна авіація Повітряних Сил під прикриттям винищувачів завдала нищівних ракетно-бомбових ударів по колонах техніки та скупченням військ окупантів", — пише Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що ЄС об'єднає закупівлю газу: про що говорить такий крок. На саміті Європейського союзу вирішено поєднати закупівлі газу. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Зеленський розповів, що відбувається у Маріуполі . Зеленський заявив, що окупанти не допускають до міста жодних гуманітарних вантажів. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що в полон до ЗСУ потрапила легендарна снайперка, яка вбивала українських полонених у 2014 році. Снайперка погодилася співпрацювати зі слідством. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про відкриття Московської біржі : чому розпіарений "зріст" закінчився падінням. Ярослав Желєзняк проаналізував відкриття Московської біржі. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини