Головна Новини Оборона 2022 За добу ЗСУ відбили 9 атак на Донбасі: знищено десятки окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

За добу ЗСУ відбили 9 атак на Донбасі: знищено десятки окупантів

У небі над Донбасом був збитий ворожий БПЛА

21 травня 2022, 23:21
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують знищувати живу силу та техніку окупантів. Про це повідомляє прес-служба угруповання Об'єднаних сил на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

За добу ЗСУ відбили 9 атак на Донбасі: знищено десятки окупантів

ЗСУ

Як стало відомо, українські захисники та захисниці зі складу угруповання Об'єднаних сил відбили сьогодні дев'ять атак ворога. Ще на чотирьох локаціях зараз тривають бої з окупантом. За цю добу військовослужбовці угруповання Об'єднаних сил знищили:

• п'ять танків;

• чотири артилерійські системи;

• десять одиниць бойової броньованої техніки;

• два ворожі автомобілі.

Також повідомляється, що у небі над Донбасом було збито ворожий безпілотний літальний апарат оперативно-тактичного рівня "Орлан-10".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що окупанти втратили як мінімум одну БТГ при спробі форсування Сіверського Дінця — Генштаб (ВІДЕО). Понтонне мостове обладнання росіян було виведено з ладу

Читайте також, що український гімнаст відмовився виступати на турнірі через участь спортсмена Росії. Міжнародна федерація гімнастики (FIG) заборонила російським та білоруським гімнастам виступати на змаганнях під своєю егідою.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що   у Мінінфраструктурі розповіли, скільки років знадобиться, щоби відбудувати зруйновану країну. Міністерство інфраструктури опрацьовує перелік зруйнованих об'єктів та формує дорожню карту допомоги.

Також "Коментарі" повідомляли, що зростання курсу б'є рекорди : чому так відбувається і чому через 2-3 місяці курс знову може бути 30. В Україні спостерігається дефіцит валюти, але ситуація незабаром може змінитися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини