Головна Новини Оборона 2022 ВСУ з допомогою "Байрактару" вкотре знищили окупантів та їхню техніку на острові Зміїний (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ВСУ з допомогою "Байрактару" вкотре знищили окупантів та їхню техніку на острові Зміїний (ВІДЕО)

Результатом роботи наших воїнів стало знищення російського десантного катера та кількох ЗРК

7 травня 2022, 16:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують знищувати ворожу живу силу та техніку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

ВСУ з допомогою "Байрактару" вкотре знищили окупантів та їхню техніку на острові Зміїний (ВІДЕО)

Беспілотник «Байрактар». Фото: з відкритих джерел

Так, захисники України в черговий раз завдали удару по острову Зміїний, де знаходилися окупанти.

"Новий серіал про знищення російських окупантів на острові Зміїний набирає популярності і, ймовірно, незабаром зможе скласти реальну конкуренцію легендарній "Чорнобаївці"", — зазначають у Генштабі ЗСУ.

У ВМС Збройних сил України повідомили, що в результаті ударів за допомогою безпілотника "Байрактар" було знищено десантний катер росіян проекту 11770 "Серна" та два зенітні ракетні комплекси "Тор".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Зеленський назвав умову припинення переговорів із РФ: чи варто сподіватися на дипломатичне врегулювання війни. Напередодні президент Володимир Зеленський повідомив, що першим кроком для розблокування переговорів з РФ є відведення її військових підрозділів на позиції, які були до 24 лютого.

Читайте також про те, що США готові обговорити списання зовнішнього боргу України : що думають експерти. Прес-секретар Білого дому Джен Псакі зазначила, що допомога Україні від США життєво важлива, тож прийматиме різні форми.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що Угорщина проти заборони російської нафти : до чого приведе позиція Орбана і як має реагувати ЄС. Віктор Орбан заявив, щоб відучити Угорщину від російської нафти, знадобляться мільярди доларів інвестицій та доступ до частки країни у фондах ЄС боротьби з пандемією, щоб заплатити за це.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини