ВСУ точними ударами знищили техніку окупантів у Донецькій області (ВІДЕО)

Вороги ховали свою техніку між житловими будинками

Українські воїни продовжують знищувати окупантів, які прийшли на нашу землю. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Сил спеціальних операцій Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Наші захисники знищили техніку супротивника, яку вони намагалися сховати серед житлових будинків.

"Ти - російський окупант у Донецькій області. Твоя колона заходить в один із населених пунктів. Як завжди "героїчно" намагаєшся ховати свою техніку між житловими будинками. Але секунда часу і твій металобрухт (БМП, Камаз, Урал) потрапляє в пекло", - пишуть СЗГ ЗСУ.

Командування Сил спеціальних операцій опублікувало відео, яке демонструє майстерну роботу українських воїнів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що відновлення звільнених територій у Київській області почали облаштовувати нові тимчасові переправи. Олександр Кубраков показав як відновлюється Київська область. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що в Іванкові посилили комендантську годину: подробиці. Ці обмеження необхідні, щоб фахівці мали змогу ліквідувати наслідки російської збройної агресії. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що в МВС повідомили , де очікують головну битву війни. МВС повідомило, що весь театр бойових дій перемістився на Донбас. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Міноборони назвали напрямки найвищої активності військ Росії. Ворог зосереджує зусилля на підготовці нового наступу.