Головна Новини Оборона 2022 Ворог в Україні готує другу хвилю широкомасштабного наступу: Данілов повідомив плани Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог в Україні готує другу хвилю широкомасштабного наступу: Данілов повідомив плани Кремля

Військо України дає гідну відсіч противнику, зазначив секретар РНБО

6 березня 2022, 15:50 comments2387
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов наголосив, що Росія готує другу хвилю широмасштабного наступу та сподівається захопити Київ. Таку заяву зробив Данілов на своїй сторінці у Фейсбук.

Ворог в Україні готує другу хвилю широкомасштабного наступу: Данілов повідомив плани Кремля

Секретар РНБО Олексій Данілов - фото з відкритих джерел

"Українська армія дає гідну відсіч, і день нашої перемоги над російською химерою наближається з кожним днем, але ворог ще небезпечний і готує другу хвилю широкомасштабного наступу, до якої ми маємо підійти максимально готовими та згуртованими", — зазначив Данілов.

Також секретар РНБО наголосив, що стратегічно важливими для ворога залишаються Харків, Маріуполь, Київ, Миколаїв, Одеса та Чернігів.

"План ворога – взяти ключові міста в оточення, знекровити українські Збройні сили, створити ситуацію гуманітарної катастрофи для цивільного населення", – додав Данілов.

Данілов заявив, що тепер основна увага командування російських окупантів буде зосереджена на півдні, де ворог намагатиметься закрити Україні прохід до Чорного та Азовського моря, що, на думку Росії, може створити умови для економічного придушення опору України.

"Ворог не полишає надій оволодіти Києвом і формує ресурси для оточення Дніпра", — наголосив також Данілов.

Водночас, за словами Данілова, наразі відбувається перегрупування української армії, поповнення свіжим резервом і насичення найсучаснішим озброєнням.

"Ми зробили найбільш важкий, крок до Перемоги, але попереду ще багато роботи зі знищення окупантів і повернення всіх українських земель! Похоронки російським матерям і тони обвугленого російського військового заліза — пам’ятка для наступної хвилі окупантів: не лізьте – вб’ємо! І будемо вбивати стільки, щоб одурманене російське суспільство прокинулось, якщо не від почуття провини, то від болю. І ми достучимося до вас. Ніколи не воюйте з українцями, рано чи пізно ми прийдемо до вас, щоб повернути всі накопичені вами борги, а рахунок набіг на століття вперед", — заявив Данілов.

Як повідомляли раніше "Коментарі", ООН повідомило кількість українських біженців з початку війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини