Головна Новини Оборона 2022 Воїни ССО ЗСУ та артилерія знищили колону ворожої бронетехніки (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Воїни ССО ЗСУ та артилерія знищили колону ворожої бронетехніки (ВІДЕО)

Бійці ЗСУ вкотре продемонстрували свою майстерність

28 квітня 2022, 15:37 comments1790
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують героїчно знищувати живу силу та техніку окупантів. Про це пише Командування Сил спеціальних операцій Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Воїни ССО ЗСУ та артилерія знищили колону ворожої бронетехніки (ВІДЕО)

ЗСУ

Воїни ССО спільно з артилеристами знищили три танки та одну БМП армії Росії.

"За кадром цього відео – майстерня та непроста робота групи СЗГ України. Адже саме в той момент, коли наші оператори коректували вогонь української артилерії – самі вони перебували під обстрілом російських артилеристів", — повідомляє Командування СЗГ ЗСУ.

На підтвердження своїх слів наші військові опублікували відео, на якому відображено результат їхньої роботи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що причетним до тортур у Бучі оголошено підозри: вже названо 10 прізвищ. Прокурори продовжують виявляти особи росіян, які знущаються з українців у Бучі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що для випускників вже доступна онлайн-версія мультипредметного тесту. Львівський центр оцінки якості освіти пропонує онлайн-тестувальник. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, як українці ставляться до " Сад перемоги" і чи планують садити городи. Скільки українців садитиме овочі у 2022 році. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що місячний посівний календар на травень: коли і які культури саджати. У травні на городі завжди багато роботи: експерти розповіли, в які дні та які культури варто садити. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини