Головна Новини Оборона 2022 Внаслідок російського удару по Одесі загинула тримісячна дитина
commentss НОВИНИ Всі новини

Внаслідок російського удару по Одесі загинула тримісячна дитина

Окупанти обстріляли Одесу

23 квітня 2022, 17:39
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Окупанти завдали удару по Одесі. Про це повідомляється на офіційній сторінці Повітряного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

Внаслідок російського удару по Одесі загинула тримісячна дитина

Ракетний удар. Ілюстрація з відкритих джерел

Внаслідок ворожих обстрілів Одеси, як повідомив Голова ВП Андрій Єрмак, п'ятеро людей загинули (серед убитих тримісячна дитина) і ще 18 було поранено. Триває розбір завалів.

Повітряне командування "Південь" повідомляє, що ракети були запущені літаками стратегічної авіації ТУ-95 Росії з акваторії Каспійського моря.

Повідомляється, що нашим воїнам вдалося знищити дві крилаті ракети, які робили удар по місту Одеса. Також, були збиті два безпілотні літальні апарати противника.

"2 БПЛА оперативно-тактичного рівня, імовірно, здійснювали корекцію польоту крилатих ракет і ставили активні перешкоди засобам протиповітряної оборони Повітряних Сил Збройних Сил України" — повідомляє ВК "Південь".

Внаслідок російського удару по Одесі загинула тримісячна дитина - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що ЗСУ відбили окупантів від кордонів Рубіжного та Попасної : що відомо. Генштаб звітував про стан справ на фронті у Донецькій та Луганській областях.

Читайте також про те, що за номером гарячої лінії можна подати заяву про зниклих. Ігор Клименко розповів про гарячу лінію поліції.

Сайт "Коментарі" повідомляли про те, що біля Маріуполя знайшли ще одну братську могилу : що відомо про звірства окупантів. Поблизу села Виноградне біля Маріуполя окупанти викопали ще одну спільну могилу.

Також "Коментарі" писали про те, що "Ігри Нескорених" : скільки медалей здобули українські спортсмени. Збірна України завершила виступи на "Іграх Нескорених".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини