Головна Новини Оборона 2022 Внаслідок ракетного удару по Запоріжжю є загиблі та поранені: відео наслідків обстрілу
commentss НОВИНИ Всі новини

Внаслідок ракетного удару по Запоріжжю є загиблі та поранені: відео наслідків обстрілу

У приватному секторі міста пошкоджено понад 60 будинків

25 травня 2022, 18:47
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:
















Ворог продовжує обстрілювати мирні міста України. Про це повідомляється на офіційному сайті Запорізької обласної державної адміністрації.

Внаслідок ракетного удару по Запоріжжю є загиблі та поранені: відео наслідків обстрілу

Іллюстрація. Фото з відкритих джерел

Сьогодні вранці, 25 травня, окупанти випустили чотири крилаті ракети по місту Запоріжжя. Одну з них вдалося збити силам протиповітряної оборони.

Відомо, що в результаті обстрілу лише у приватному секторі, за попередньою інформацією, було пошкоджено 62 будинки. Також постраждав торговельно-розважальний центр. Наразі відомо про одного загиблого та трьох поранених.

На YouTube-каналі ЗОДА було опубліковано відео, на яких відображені наслідки удару.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що передавав ФСБ інформацію про військові об'єкти: мешканець Хмельницької області добровільно співпрацював із РФ. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що три місяці повномасштабної війни Росії проти України: головні висновки та прогнози. Вибили окупантів з-під Києва, Харкова та потопили "Москву" — три місяці триває війна в Україні, ЗСУ продовжують тримати оборону, готуючись до контрнаступу. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що росія готується наступати на ще один обласний центр на півдні — Генштаб. Ворог готується посилити наступ на всій лінії фронту. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський назвав санкції, які ще не запровадили мир і які можуть зупинити Росію. Президент заявив, що зараз справді такий момент, коли вирішується, чи у світі пануватиме груба сила. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини