Головна Новини Оборона 2022 Війна в Україні: ситуація на фронті на 26 лютого
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна в Україні: ситуація на фронті на 26 лютого

Окупант зазнає втрат

26 лютого 2022, 08:21 comments2263
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Російський окупант продовжує наступальну операцію проти України. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Війна в Україні: ситуація на фронті на 26 лютого

ВСУ - фото з відкритих джерел

"Ворог розпочав передислокацію резервних підрозділів у прикордонні з Україною райони та продовжує завдавати авіаційних ударів по аеродромах, угрупованням військ ЗС України на Сході та у північній частині Київської області. Здійснено одиночні авіаційні удари в районах Суми, Полтави, Маріуполя. З Чорного моря ворог здійснив пуск крилатих ракет морського базування Калібр по території України", — повідомляють наші захисники.

Управління діями тактичної авіації РФ відбувається біля Білорусі та ТОТ Крим. У районі Мозиря знаходяться батальйонні тактичні групи 35 загальновійськової армії Східного ВО, які можуть бути застосовані для завдання ударів по об'єктах на території України.

Повідомляється, що встановлено тимчасове місце знаходження десятків одиниць танків у районі Шумське та ракетних систем залпового вогню БМ-21 "Град" у районі Косівщина.

Ворог неодноразово застосовував оперативно-тактичну авіацію в районах Южний та Одеса, по аеродрому Озерне, по об'єктами цивільної інфраструктури в Київській області. На Слобожанському напрямку оперативне угруповання військ ЗС України зупинило наступ противника та продовжує ведення оборонних боїв у Харківській області. Ведуться міські бої в Охтирці.

"На приморському напрямку в районі Коблево внаслідок вогню механізованих підрозділів 28 омбр знищено катери та до 20 осіб особового складу ДРГ противника. Групою інженерних загороджень Військово-Морських Сил ЗС України здійснено мінування десантно-доступних ділянок", — повідомили у Генштабі.

"Угруповання Повітряних Сил ЗС України здійснює відбиття повітряних ударів противника, знищено військово-транспортний літак ІЛ-76МД з десантом російських окупаційних військ. Продовжує ведення систематичних бойових дій.  Угруповання об'єднаних сил веде оборонну операцію та утримує зайняті позиції вздовж усієї лінії розмежування", — інформує Генштаб ЗСУ.

Орієнтовні втрати противника становлять:

літаки – 14 од.,

гелікоптери – 8 од.,

танки — 102 од.,

ББМ — 536 од.,

гармат – 15 од.,

ЗРК БУК-1 од.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що   у Маріуполі снаряд потрапив до школи . Снаряд було випущено окупантами.

Читайте також про те, що Міністерство цифрової трансформації дозволить переказувати армії гроші , отримані вакцинованими українцями в рамках програми "Підтримка".

Сайт "Коментарі" писав про те, що педагогів та студентів для безпеки відправляють на канікули . Вимушені канікули триватимуть два тижні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Romano

26 лютого 2022, 20:29

Оккупанты не имеют право голосовать и накладывать вето на решения, если ООН принимает решения по России. Тем более что мир ещё не сталкивался с более лживыми политиками, чем нынешние политики из Кремля!

Изя Шлагбаум

26 лютого 2022, 10:06

Сражайтесь, Украинцы, Вы на Своей Земле !!! Только помните тех хохлов, которые сбежали туда, где лучше, Предав свою Страну...


Новини