Головна Новини Оборона 2022 Відбір українських військовослужбовців до кадрових резервів здійснюватимуть по-новому
commentss НОВИНИ Всі новини

Відбір українських військовослужбовців до кадрових резервів здійснюватимуть по-новому

В українській армії буде сформовано кілька кадрових резервів для просування по службі

14 січня 2022, 14:38 comments2262
Поділіться публікацією:

В українській армії будуть формувати резерв кандидатів для просування по службі та кадровий резерв для призначення на вищі посади. Про це повідомили в Міністерстві оборони.

Відбір українських військовослужбовців до кадрових резервів здійснюватимуть по-новому

В Україні формуватимуть офіцерський склад армії, фото з відкритих джерел

В Збройних Силах та Міністерстві завершили оцінювання військовослужбовців за підсумками їх службової діяльності в 2021 році. Як повідомили в Департаменту кадрової політики Міністерства оборони України, вперше в Україні буде сформовані кадрові резерви.

В майбутньому до кадрового резерву кандидатів відбиратимуть члени Комісії Міністерства оборони України з відбору. Кожному військовослужбовцю надаватимуть оцінку. Члени комісії будуть брати до уваги ділові, моральні, професійні та індивідуальні якості військового, а також його службову діяльність. На основі цих критеріїв буде визначатися рейтинг кожного військовослужбовця. Відповідно до його місця в рейтингу його включатимуть або ні до кадрового резерву армії.

Обіймати посади, на які призначає головнокомандувач, зможуть лише відібрані кандидати з Кадрового резерву. Рейтинговий список кандидатів ухвалюватимуть в Офісі президента.

Також змінили підхід до формування Резерву на решту офіцерських посад. Серед таких посад: вищий офіцерський склад, офіцерський склад та апарат Міністерства оборони України, офіцерський склад Збройних Сил, військових частин та інших підпорядкованих Міноборони закладів з штатно-посадовою категорією "полковник". Такий Резерв буде затверджуватися до 30 березня.

Тепер головнокомандувач має затверджувати Резерв, до якого включено посади у ЗСУ зі штатно-посадовою категорією "полковник".

Як повідомляв портал "Коментарі", експерти розповіли про наслідки для українок і роботодавців в разі реалізації взяття на військовий облік жінок.

Також ми писали, що відомо кого братимуть добровольцями територіальної оборони на службу за контрактом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

харьков

14 січня 2022, 18:53

Кадровиков-вояк будет отбирать Зе, который к армии и не подходил близко? Да ещё и уклонист. Это не правильно. Зачем явился нам, этот Вова...

Вася

14 січня 2022, 14:45

ЗА эту зарплату вы можете только бомжей селектировать. ЛЕйтенант после 5 лет подметания плаца 12500 , а охранник атб (ну или поставить по смыслу) 13000 плюс разные внеурочные. Слава украине


Новини