Головна Новини Оборона 2022 "Велика "риба"": ЗСУ знищили сучасну російську станцію зв'язку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Велика "риба"": ЗСУ знищили сучасну російську станцію зв'язку (ВІДЕО)

Артилеристи ЗСУ знищили ворожу техніку

4 червня 2022, 22:05 comments1638
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують знищувати ворожу живу силу та техніку. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Велика "риба"": ЗСУ знищили сучасну російську станцію зв'язку (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, на Харківщині захисники України точним вогнем артилерії накрили ворожу станцію зв'язку.

"ЗСУ вполювали велику "рибу". У Харківській області виявили сучасну російську станцію зв'язку (Р-439-ОД або П-260-О), після чого успішно скоригували на неї артилерію 92 ОМБр.", — повідомляє СтратКом ЗСУ.

Також було опубліковано відео, на якому знято результат бойової роботи наших воїнів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що як у ЄС відреагували на накази Путіна щодо паспортизації українців. ЄС засудив дії росії щодо паспортизації українців на окупованих територіях. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що головний командувач російського вторгнення в Україну – на вихід: що не так з путінськими генералами. Путінський генералітет не виконав завдання Кремля, які ставилися перед 24 лютого. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що український прем'єр закликав міжнародні компанії повернутись: чи почують вони. Експерти висловилися щодо того, чи повернуться іноземні компанії, які покинули Україну. Докладно про це читайте у нашій статті.

Також "Коментарі" інформували про те, що екологічна катастрофа в Україні: збитки обчислюються мільярдами. В Україні значно зріс рівень забруднення внаслідок обстрілу окупантами промисловості та інфраструктури. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/AFUStratCom
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини