Головна Новини Оборона 2022 Велика колона військової техніки РФ рухається в бік Донбасу - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Велика колона військової техніки РФ рухається в бік Донбасу - ЗМІ

Росія відправляє на схід України багато техніки

12 квітня 2022, 16:18
Поділіться публікацією:

Росія направила в бік східних територій України велику колону військової техніки. Техніка РФ була помічена в Ростовській області. Як повідомляють "Коментарі", про це пише CNN.

Велика колона військової техніки РФ рухається в бік Донбасу - ЗМІ

Російська військова техніка - фото з відкритих джерел

Видання зробило аналіз відео, яке днем раніше було опубліковано в соціальних мережах. На відео можна побачити велику колону російської військової техніки. Тоді колона перебувала біля Матвєєва Кургану, що в Ростовській області в Росії.

"Видно, що машини дивляться на північний захід, у бік Донбасу", — пише CNN.

Росія накопичує сили на Донбасі і біля українських кордонів. Видання також цитує радника міністра внутрішніх справ Вадима Денисенка, який раніше зазначив, що битва за території Донбасу фактично вже почалася.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Росія планує теракти на своїй території для нагнітання антиукраїнської істерії. Росія планує емоційно сколихнути своїх громадян і налаштувати їх ще більше проти українського народу. Росія в разі теракту звинуватить Україну, зокрема добровольчі батальйони ЗСУ.

Також "Коментарі" писали, що у Британії попередили Путіна про можливі відповіді у разі підтвердження хіматаки РФ. Повідомлення про можливе застосування Росією хімічної зброї у блокадному Маріуполі викликали резонанс у світі. Путін має вже зараз розуміти, що Кремль чекає найжорсткіша реакція, розглядаються різні варіанти, якщо інформація про застосування хімзброї в Україні підтвердиться.

Читайте на порталі "Коментарі": розвідка Британії повідомила, коли розпочнеться масований наступ Росії на Донбасі. Росія продовжує перенаправляти свої сили на Донецький та Луганський напрямок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини