Головна Новини Оборона 2022 В ОП назвали основні напрямки, де ворог зосередив свої сили
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП назвали основні напрямки, де ворог зосередив свої сили

Зона ООС і Маріуполь - напрямки, де окупанти зосереджують сили

27 квітня 2022, 21:22
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович заявив, що 27 квітня російські окупанти зосередили свої зусилля в зоні ООС і в Маріуполі. Протягом дня воєнно-політична обстановка в Україні суттєво не змінилася. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив Олексій Арестович під час вечірнього брифінгу.

В ОП назвали основні напрямки, де ворог зосередив свої сили

Окупанти - фото з відкритих джерел

"Наші війська проводять стратегічно-оборонну операцію. Головні напрямки зосередження зусиль російських загарбників – це зона ООС у напрямку на Слов’янськ, Краматорськ. Це – Маріуполь, де вони продовжують намагатися знищити наших захисників на "Азовсталі", але це їм не вдається", — заявив радник голови Офісу президента.

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти продовжують знищувати Маріуполь: "Азовсталь" витримує близько 35 авіаударів за добу. російські окупанти продовжують наносити авіаудари по "Азовсталі". Саме там, в підземних бункерах рятується близько 2 тисяч мирних жителів та інших. За добу підприємство витримує 35 авіаударів. Захисники дістають з під завалів потерпілих.

Також "Коментарі" писали, що Путін знову знайшов виправдання війни в Україні. Президент Росії Володимир Путін знову спробував виправдатись за розв'язання війни в Україні. Він заявив, що, якби не наказав російській армії вторгнутися на територію України, то масштабний збройний конфлікт охопив би вже територію Росії. Про який саме конфлікт і хто збирався його розв'язати на території РФ Путін не сказав.

Читайте на порталі "Коментарі": в ОП знайшли пояснення вибухів у трьох областях Росії. На Банковій натякнули, що за вбивства українців російському народу також доводиться відповідати, бо є карма.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини