Головна Новини Оборона 2022 В окупованому Луганську лікарня переповнена трупами та пораненими окупантами
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Луганську лікарня переповнена трупами та пораненими окупантами

ЗСУ в Луганській області продовжують відбивати атаки та завдавати ворогу втрат в живій силі

3 травня 2022, 17:15
Поділіться публікацією:

З поля бою окупанти не встигають вивозити поранених та трупи. Про це повідомляє голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

В окупованому Луганську лікарня переповнена трупами та пораненими окупантами

Фото Телеграм Луганська ОВА

За його словами, що лікарня в окупованому Луганську переповнена російськими бойовиками з тяжкими пораненнями й відірваними кінцівками та їх трупами. Деякі трупи не можуть ідентифікувати. Сергій Гайдай наголосив, що надалі ситуація для росіян тільки погіршиться. Оскільки, за два тижні надійде нове озброєння від Заходу, посиляться бої.

Про ситуацію в області розповідають представники адміністрацій. Відомі випадки затримання цивільних та конфіскації в громадян телефонів на окупованих територіях Луганщини, зокрема, в Кремінній.

"На площі в людей відбирають мобільні телефони для перевірки. Потім запрошують в місця, де розмістилися їхні каральні органи, щоб кожен впізнав свій гаджет", — говорить начальник Кремінської міської військової адміністрації Олександр Дунець.

Окупаційна влада самопроголошеної "ЛНР" видала наказ щодо конфіскації засобів зв'язку. На окупованих територіях області так звані "народні міліціонери" конфісковують в людей мобільні телефони та інші гаджети, їх перевірятимуть на наявність "неугодних" соціальних мереж, діалогів з родичами, що мешкають поза межами "республіки". Попередньо відомо, що гаджети начебто конфісковують на місяць.

Олександр Стрюк, керівник міської адміністрації Сєвєродонецька говорить, що в місті залишилася одна цистерна для доставки води, електроенергія та водопостачання через руйнування комунікацій внаслідок обстрілів періодично пропадають. Комунальники намагаються латати мережі, де є можливість. Людям розвозять воду в цистерні.

У Кремінній в місцевих жителів закінчуються продукти харчування. В домівках відсутні світло та газ, воду подають погодинно. Нагадаємо, що на територію елеватора ТОВ "Голден АГРО" у Рубіжному були скинуті потужні російські бомби.

Як повідомляв портал, Сергій Гайдай розповів про обстріл села Врубівки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/luhanskaVTSA
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини