Головна Новини Оборона 2022 В Офісі президента прокоментували ймовірність тимчасового перемир'я з Росією: чого добивається Київ
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента прокоментували ймовірність тимчасового перемир'я з Росією: чого добивається Київ

Уклати мир з Росією зараз - це відкласти війну на майбутнє

8 квітня 2022, 11:58 comments2443
Поділіться публікацією:

Будь-яке тимчасове перемир'я з Росією – це відкладена війна в майбутньому. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив  радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі інформаційного телемарафону.

В Офісі президента прокоментували ймовірність тимчасового перемир'я з Росією: чого добивається Київ

Подоляк - фото з відкритих джерел

"Будь-яке тимчасове перемир'я з Москвою – це відкладена війна в майбутньому, через 2-5 років. Це "Мінськ-3", наприклад. Росія — це країна, яка продає тільки експансію, тільки війну з сусідами, тому завжди є великий ризик. Нам це не потрібно, нам необхідні гарантії. Про гуманітарне припинення вогню говоримо постійно, але Росія постійно заважає це зробити. Те, що ми бачили в Бучі, є стилем Росії у веденні війни. Вони воюють тільки з цивільним населенням. Вони не вміють воювати з військами", — заявив Подоляк.

Як повідомив Подоляк, влада Росії бачить, що російська армія зазнає поразки у війні проти України.

"Останні два тижні російські "топи" постійно роблять якісь заяви, з яких видно, що вони дуже нервують і не розуміють, що відбувається. Пан Пєсков вчора показав своїм висловлюванням, що не розуміє, як все це закінчиться для них, з точки зору, що вони втратять набагато більше, ніж втратили б, якби закінчили це все тиждень тому", — зазначив радник керівника Офісу президента.

За словами Подоляка, Україна має план, якого й дотримується.

"Росія це бачить. Бачить, що на фронтах у них немає переваги. Вони розраховують, що битва за Донбас істотно поліпшить їх позиції...", — додав Подоляк.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Австралія передала Україні 20 "Бушмайстрів", а Німеччина знову тягне з передачею танків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини