Головна Новини Оборона 2022 В одному з тимчасово зайнятих противником населених пунктів ЗСУ знищили скупчення техніки окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В одному з тимчасово зайнятих противником населених пунктів ЗСУ знищили скупчення техніки окупантів (ВІДЕО)

"Море вогню та смерті отримали російські окупанти від українських десантників", - Командування ДШВ ЗСУ

3 травня 2022, 16:28
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують героїчно боротися з окупантами та знищувати їхню живу силу та техніку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

В одному з тимчасово зайнятих противником населених пунктів ЗСУ знищили скупчення техніки окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Так, в одному з тимчасово зайнятих противником населених пунктів наші військові з 81-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України знищили відразу кілька одиниць бронетехніки окупантів.

"Море вогню та смерті отримали російські окупанти від українських десантників. Так, один із тимчасово зайнятих противником населених пунктів – став для підрозділів противника останнім місцем збору військ вкінці часів.", — Командування ДШВ ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що резолюція конгресмена Кінзінгера : чи готові американці повоювати за Україну. Сам факт розробки цього документа – це усвідомлений крок на шляху до підготовки США до війни проти Росії. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що серед росіян поширюється "флешмоб" : що відбувається. У Росії активізувався рух опору путінському режиму. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що АРМА знову виставляє на аукціон арештоване майно . Майно продаватимуть через систему електронних торгів OpenMarket. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що окупанти пішли на штурм Азовсталі в Маріуполі. На заводі виникла сильна пожежа, яку видно з усіх районів міста. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини