Головна Новини Оборона 2022 Український спецназ знищив наглядовий пункт окупантів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Український спецназ знищив наглядовий пункт окупантів (ФОТО)

Наші воїни героїчно захищають Україну від агресора

13 квітня 2022, 11:55 comments1300
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Український спецназ знищив наглядовий пункт окупантів (ФОТО)

ЗСУ

Українські військові продовжують давати гідну відсіч ворогові та знищувати його живу силу та техніку. Про ліквідацію важливого об'єкту окупантів повідомили на офіційній сторінці Командування Сил спеціальних операцій Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Наші воїни повідомили про знищення спостережного пункту супротивника.

"Це спостережний пункт російських окупантів після того, як на ньому попрацювала група СЗГ України. Такі "спостережникиі" є важливими об'єктами – перешкодами на шляху нашого війська", — повідомляють у Командуванні СЗГ ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що нові заяви Путіна та Лукашенка : про що вони говорять – чому є ризик нового витка агресії. Путін та Лукашенко знову вирішили показати, що вони єдині у намірі атакувати Україну. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що РФ запровадила "жовтий рівень терористичної загрози " у прикордонних областях: у Генштабі назвали мету. Також триває перекидання в Україну так званих "добровольців". Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Міноборони Британії спростували заяву Кремля , що "спецоперація" в Україні йде за планом. У британському відомстві нагадали Москві про втрати та відступ з-під Києва. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що російські окупанти сидять у болоті через рясні дощі: що відомо. На Дніпропетровщині через сильні дощі окупанти зараз сидять по коліно в болоті. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини