Головна Новини Оборона 2022 Український десантник збив російський гелікоптер Ка-52 за допомогою "Стінгера"
commentss НОВИНИ Всі новини

Український десантник збив російський гелікоптер Ка-52 за допомогою "Стінгера"

Наші воїни продовжують стояти на захисті України

29 березня 2022, 18:57 comments2055
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українські захисники стійко тримають оборону та продовжують знищувати окупантів та їхню техніку. Про це повідомляє Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Український десантник збив російський гелікоптер Ка-52 за допомогою "Стінгера"

Фото: Командування ДШВ ЗСУ

Як стало відомо, на Херсонщині стрілець-зенітник підрозділу протиповітряної оборони однієї з військових частин ДШВ Збройних сил України знищив бойовий вертоліт ЗС РФ Ка-52.

" Солдат Віталій К. знищив бойовий вертоліт Ка-52. Виявивши ворожу мету на висоті близько п'ятисот метрів, десантник здійснив бойовий пуск із ПЗРК у напрямку мети та вразив її. Вертоліт вибухнув у повітрі", — повідомляють у Командуванні ДШВ ЗС України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що Бельгія та Нідерланди висилають російських дипломатів : відома причина. Нідерланди надіслали 17 представників посольства Росії.

Читайте також про те, що Військовий, який послав російський корабель, повернувся додому на Черкащину (ФОТО). Саме Роман Грибов послав російський корабель на острові Зміїний.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Державне замовлення у період військового стану може допомогти українським бізнесменам залишатися на плаву. Підприємці під час війни: як ще держава може допомогти бізнесу.

Також "Коментарі" поінформували про те, що переговори України та Росії у турецькому Стамбулі завершилися. Зустріч розпочалася з переговорів тет-а-тет лідерів делегацій, а потім продовжилася вже у розширеному форматі. Підсумки переговорів України та Росії: які заяви пролунали – про що вони кажуть.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини