Головна Новини Оборона 2022 Українські воїни знищили склад боєприпасів та живу силу противника у Луганській області (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські воїни знищили склад боєприпасів та живу силу противника у Луганській області (ВІДЕО)

Нацгвардійці знищили російський склад боєприпасів

3 червня 2022, 17:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Українські воїни продовжують завдавати ударів по позиціях супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Національної гвардії України у соціальній мережі Facebook.

Українські воїни знищили склад боєприпасів та живу силу противника у Луганській області (ВІДЕО)

Нацгвардія. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що захисники України знищили склад боєприпасів та особовий склад армії супротивника у Луганській області.

"Наша мета, на відміну від ворога – не знищити все зі страхом, що там може бути український захисник, а точково максимально знищити склади боєприпасів та скупчення ворога, щоб він не міг продовжувати наступ", — пише прес-служба Нацгвардії.

Також було опубліковано відео з місця подій, на якому відбито знищення противника.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що ЄС вшосте б'є санкціями щодо РФ: чи це допоможе зупинити війну – в чому прорахувався Захід. Санкціями ЄС має намір ще більше послабити економіку Росії, змусивши Москву припинити війну проти України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що ембарго на нафту і нафтопродукти: як шостий пакет санкції вдарить по РФ і чи виникне дефіцит у ЄС. Шостий пакет санкцій включає часткове ембарго на нафту і нафтопродукти. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що "Не треба ображати президента Росії": Лукашенко раптом заступився за Путіна. Лукашенко впевнений, що Росія не намагається захопити Україну. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що сто днів після війни: якими вони можуть бути – до чого готуватись українцям. Позаду 100 днів повномасштабної війни РФ проти України і, на жаль, світу немає навіть на горизонті, але варіанти, яким він може вивчати, варто вже зараз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини