Головна Новини Оборона 2022 Українські воїни збили ще чотири літальні апарати окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські воїни збили ще чотири літальні апарати окупантів

Минулої доби ЗСУ вразили п'ять повітряних цілей противника

17 травня 2022, 11:48
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують знищувати ворожі літальні апарати. Про це повідомляє Командування Повітряних сил Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Українські воїни збили ще чотири літальні апарати окупантів

ЗСУ

Як повідомляє Командування ВС, за минулу добу (16 травня) нашим військовим вдалося знищити ще чотири літальні апарати супротивника, а саме:

• один літак;

• чотири безпілотні літальні апарати оперативно-тактичного рівня.

Крім того, в небі над Україною було збито одну крилату ракету. А вже сьогодні було знищено три ракети над Львівською областю та одну над Миколаївською.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Туреччина та Угорщина збунтувалися : що не так із системою колективної безпеки – у чому загроза. Туреччина та Угорщина продовжують грати на своїх особистих інтересах. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що Канада відправить вантажний флот для експорту українського зерна. У Канаді обговорюють маршрути з європейськими та американськими партнерами. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Пентагоні розповіли, в якій частині України РФ сконцентрувала більшість своїх БТГ. Найбільше БТГ концентруються між Херсоном із західного боку та Маріуполем зі східного. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що наступ на Сєвєродонецьк захлинувся: у Генштабі розповіли, що зупинило ворога. Настання армії РФ у Східній оперативній зоні продовжується. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини