Головна Новини Оборона 2022 Українські воїни за допомогою "Стугни" знищили танки та важку вогнеметну систему окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські воїни за допомогою "Стугни" знищили танки та важку вогнеметну систему окупантів (ВІДЕО)

Наші воїни продовжують героїчно утримувати оборону

9 квітня 2022, 18:05
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українські воїни за допомогою "Стугни" знищили танки та важку вогнеметну систему окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Українські військові вкотре показали свою майстерність, знищивши за допомогою ПТРК кілька одиниць ворожої бронетехніки. Про це повідомляється на офіційній сторінці СтратКому ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Розрахунок українських протитанкістів знищив кілька танків, важку вогнеметну систему та вантажівку противника, поки ті перебували у русі.

"Робота розрахунку ПТРК "Стугна". Українські захисники майстерними діями на ходу знищують кілька танків Т-72Б3, ТОС-1 та вантажівку", — повідомляє СтратКом Збройних сил України.

Також було опубліковано відео з поля бою, на якому знято роботу наших військових.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в британській розвідці розповіли , де чекати на прильоти ворожої авіації. Російські операції, як і раніше, зосереджені на Донбасі, Маріуполі та Миколаєві, а за підтримки російських військово-морських сил продовжуються пуски крилатих ракет територією України.

Читайте також, що розгортається битва за Донбас: ворог гарячково перекидає все, що може, на схід України. Окупанти отримують додаткові сили у Білгороді, щоб сповнити свої втрати в Україні.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у МВС розповіли, як окупанти приховували сліди своїх тортур над людьми на Київщині. Правоохоронцям потрібний досить тривалий час, щоб знайти тіла загиблих.

Також "Коментарі" інформували про те, що не руйнуйте себе : як позбутися почуття ненависті. Клінічний психолог Джоанна Клеовулоу розповіла, чому не можна жити ненавистю і як її можна позбутися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини